Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

De Banne

Over de Banne

Door de maatregelen rondom het coronavirus ligt ons normale programma stil. Juist in deze tijd willen wij er voor u zijn. Heeft u hulp nodig? We denken met u mee.

Heeft u behoefte aan een telefoongesprek of een penvriend? Laat dan uw telefoonnummer en adres achter bij Statenjachtstraat 764 of bel 06-40566690.

Kent u iemand die een bloemetje verdient? Vermeld naam, adres en reden en laat het briefje achter bij Statenjachtstraat 764 of bel 06-40566690.

Terugblik

Nieuwjaarsborrel 2020

De receptie vormde de kick-off van het nieuwe VoorUit-jaar in ‘De Banne’. Samen met de senioren uit de flat aan de Statenjachtstraat werd een hapje en een drankje genuttigd. In de eerste maanden werden diverse activiteiten georganiseerd zoals een ‘kletsmiddag’, ‘creatieve middag’ en een ‘computercursus’. Vanwege de coronacrisis zijn onze activiteiten tijdelijk stopgezet. Achter de schermen werken wij heel hard om u een hart onder de riem te steken. ‘VoorUit-team De Banne’ wenst u voor nu heel veel sterkte toe tijdens deze ongekende periode! Wij hopen dat wij u in goede gezondheid treffen bij één van onze toekomstige activiteiten.

Onze locaties

Wij organiseren actviteiten op de onderstaande locaties. Voor meer informatie over de activiteiten klik hier.

OBA-activiteiten
(tijdelijk stopgezet)

Bezaanjachtplein 249

Diverse activiteiten
(tijdelijk stopgezet)

Statenjachtstraat, Ontmoetingsruimte begane grond

Inloopspreekuur

Statenjachtstraat, Kamer wijkbeheer Eigen Haard

Contactgegevens de Banne

Neem contact op met onze wijk

Socials