VoorUit

Contact

0651055937
info@vooruitproject.nl

Nieuwsbrief

Studeren in Amsterdam

Als je wilt deelnemen aan VoorUit sta je ingeschreven bij een erkende universitaire of hbo onderwijsinstelling in Amsterdam. Met studies die veel contacturen of practica hebben, zoals bijvoorbeeld Geneeskunde, is VoorUit lastig te combineren. We kunnen om dezelfde reden studenten die meerdere studies tegelijkertijd volgen niet aannemen. We plaatsen alleen studenten die Nederlands spreken. Bij twijfel kun je contact opnemen via info@vooruitproject.nl.


Maatschappelijk betrokken

Je bent geïnteresseerd in wat er in de samenleving speelt en hebt een visie op maatschappelijke thema’s. Je bent gedreven en leergierig, hebt een open instelling en benadering. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en wil aan de slag met nieuwe inzichten die je opdoet. Wellicht heb je eerder vrijwilligerswerk gedaan.


IMG_5570 (1024x683)


Breed inzetbaar en flexibel

Bij VoorUit krijg je veel verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk dat je kunt schakelen tussen uiteenlopende rollen. Het ene moment ben je creatief, terwijl er een andere keer een beroep wordt gedaan op je autoriteit of oplossingsgerichte vermogen. Je kunt omgaan met een volle agenda en wisselende werkzaamheden op een dag. Flexibiliteit is een must.


Sociaal en communicatief vaardig

Je kunt met uiteenlopende sociale situaties omgaan: van een informeel gesprek met een ouder tot een formeel gesprek met een wijkpartner. Je bent bereid om pedagogische en didactische vaardigheden te leren. Je vindt het leuk om volwassenen en kinderen iets te leren en kennis over te dragen. Ervaring hierin is een pre, maar geen vereiste.

Je werkt graag in teamverband samen aan een gemeenschappelijk doel. Je ziet de waarde van teambuilding en bent bereid hieraan bij te dragen. Je kunt je ideeën helder overbrengen. Je hebt inlevingsvermogen, inzicht in jezelf, bent contactvaardig en kunt omgaan met kritiek.

Je bent goed te bereiken via mail en Whatsapp.


 

Verklaring Omtrent Gedrag

Aan al onze medewerkers vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen voordat ze geplaatst worden. Een VOG is een verklaring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het werken bij VoorUit. Na je sollicitatie ontvang je meer informatie over hoe je een VOG aanvraagt.