VoorUit

Contact

0651055937
info@vooruitproject.nl

Nieuwsbrief

“Doordat de projectleiding uit een klein team bestaat heb ik veel verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dat ik niet alleen gezien wordt als een stagiair, maar ook als een collega die waardevolle ideeën heeft voelde ik mij ontzettend op mijn plek”

Mara Haverkort, Stagiaire VoorUit februari - oktober 2016

“Als partner van VoorUit ervaar ik de samenwerking als zeer prettig. De studenten bij VoorUit zijn gemotiveerd en betrokken bij het werk wat ze doen. Er wordt goed aangesloten bij de behoeftes die de buurten en haar bewoners hebben. Dit maakt VoorUit een gezicht in de buurt.”

Kelly Matthijsen, Projectmedewerker Jeugd en Educatie bij BOOT HvA

“VoorUit betekent voor mij een uitgelezen kans om MBO-studenten door middel van het project ‘Leer de ander kennen’ in contact te brengen met kinderen die een buurthuis bezoeken. Docenten en studenten van het MBO College West voelen zich altijd welkom bij de VoorUit-teams.”

Lia Adams, docent Burgerschap, opleidingsteam PW, MBO College West

“VoorUit is inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van mijn leven geworden. Ik haal de voldoening uit de kleine veranderingen die ik teweeg kan brengen, zoals het vrolijk krijgen van een kind dat een slechte bui lijkt te hebben.”

Kayleigh Doodeman, Wijkcoördinator Osdorp de Punt

“Het team van VoorUit reageerde meteen erg enthousiast op ideeën die we voor komend seizoen hadden in het Huis van de Wijk de Aker in Osdorp. Het meest ontroerende vond ik de integratiemaaltijd in oktober. Door middel van een proeflokaal met gerechten uit verschillende culturen werden er verbindingen gelegd. VoorUiters zijn zeer gedreven. We zien altijd blije gezichten, dat zegt genoeg!”

Yvonne Spruit, Activiteitenmakelaar Huis van de Wijk de Aker.