Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Aanmelden

We zijn weer op zoek naar nieuwe VoorUiters!

Doe je mee?

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar goede VoorUiters. Studeer je in Amsterdam en wil je bijdragen aan een sterkere buurt? Meld je dan nu aan. Wil je in de zomer starten? Dan kun je het beste begin april je aanmelding versturen, maar ook daarna zien we je graag verschijnen.

Is VoorUit iets voor mij?

Wil jij naast de ervaring als VoorUiter ook je leidinggevende capaciteiten ontwikkelen? Dan is het Coördinatorschap iets voor jou! Mooi voor op je CV, en naast het gebruikmaken van een woning krijg je dan ook nog een vrijwilligersvergoeding!

Meer over het Coördinatorschap

De aanmelding Wat leuk dat je bij VoorUit vrijwilligerswerk wil doen! Wij vragen je een video en CV in te sturen. De opname is niet doorslaggevend voor onze selectie, maar helpt ons om een eerste beeld te krijgen van wie je bent. Zo weten we dat je de drempel durft over te stappen om jezelf te presenteren. We verwachten geen professionele videoshoot. Video’s worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van je aanmelding verwijderd.

Waar moet je video aan voldoen? Maximale lengte van het filmpje is 2 minuten. 1. Stel jezelf voor. (Hoe heet je en waar woon je nu) 2. Hoe ken je VoorUit? 3. Wat is je meest relevante werkervaring? 4. Waarom ben jij geschikt voor het werken bij VoorUit? 5. Wat is de grootste uitdaging in je leven geweest? 6. Wat is een interessant/leuk feit over jou? Na het insturen van je video en CV word je uitgenodigd voor een selectiebijeenkomst. Als het opnemen van een filmpje technische moeilijkheden oplevert horen wij het graag. Studeer je aan het hbo of mbo? Stuur dan een uitdraai van je studierooster mee of laat het weten als deze nog niet beschikbaar is. Video en CV insturen Geef je video en CV als bestandsnaam ‘Voornaam Achternaam Video’ en ‘Voornaam Achternaam CV’, dus: Ingrid Bakboord Video en Ingrid Bakboord CV. Stuur je video en CV via wetransfer.com naar ikwilbij@vooruitproject.nl onder vermelding van ‘Aanmelding Student’.

Ter inspiratie, een video van een student die als VoorUiter aan de slag is gegaan