Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Aquarius

Over Aquarius

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Onze wekelijkse activiteiten

MAANDAG

16.00-18.00 Test
Test

DINSDAG

16.00-18.00 Test
Test

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Kidsclub Geuzenveld

Bij de Kidsclubjes worden elke week leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens de drie verschillende clubjes hebben wij iets leuks voor iedereen. Kom lekker dansen op dinsdag of knutselen en buiten sporten op woensdag.  Voor de kinderen is de kidsclub de ultieme manier om na school met z’n allen wat leuks te doen. Iedereen is welkom bij de Kidsclub en op die manier worden veel nieuwe vriendschappen gesloten.

Taallessen

Bent u of kent u iemand die ondersteuning nodig heeft met de Nederlandse taal? Dan bent u van harte welkom bij één van onze gratis taallessen, waarbij u de Nederlandse taal zal leren aan de hand van praktische onderwerpen.

Kookclub

Elke vrijdag van 16:00 tot 18:00 koken en eten wij gezamenlijk in het PlusPunt. We leren kinderen van 8 tot 12 jaar op een plezierige en praktische manier over duurzaam en gezond eten. Uiteraard mogen ze het gemaakte gerecht ook zelf opsmullen. 
Bijdrage: €0,50

Kidszone Lambertus Zijlplein

Op alle woensdagmiddagen tussen 29 mei en 10 juli hebben wij een grootse activiteit op het Lambertus Zijlplein. Er zijn springkussens, spelletjes en traktaties. De activiteit is geheel gratis.

Onze locaties

Wij organiseren actviteiten op de onderstaande locaties.

TEST

Watercirkel , Amstelveen

Contactgegevens Aquarius

Neem contact op met ons team

Tel.

06-30043770

Socials