Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Banne-Zuid

 

Dit zijn wij!

Team Banne-Zuid is actief, bij OBA de Banne en in de Klipperbuurt. Het team bestaat uit Chikondi, Anne, Ellen, Inez, Quinten en Salieu . Ze houden zich bezig met het organiseren van activiteiten voor jong en oud. Door het organiseren van gezellige en informatieve activiteiten creëren ze ontmoetingen tussen buurtbewoners. Zo dragen zij een steentje bij aan het versterken van de sociale cohesie in de Banne.

Activiteiten

Ook dit jaar hebben wij heel veel leuke en leerzame activiteiten op de planning staan. Al deze activiteiten sluiten natuurlijk aan op de acht thema’s van VoorUit! Wij ondersteunen de OBA en organiseren ontmoetingsmiddagen. Verder zijn er sporadische activiteiten zoals bingo’s, de Zomerkunstdag of tripjes naar Artis. Wil je zelf iets voor de buurt organiseren? Neem contact met ons op en dan kijken we hoe we onze krachten kunnen bundelen. Houd onze socials in de gaten voor meer info.

Een greep uit onze activiteiten

We doen veel verschillende dingen, kom vooral langs!

Huiswerkbegeleiding

Samen aan school is leuker dan alleen, toch?

Wekelijks geeft het VoorUit team huiswerkbegeleiding aan kinderen van groep 3 tot en met 8. Let op: neem je eigen huiswerk mee!

 

Ontmoetingsmiddag

Elke week verzamelen bewoners uit het complex aan de Statenjachstraat zich tijdens de ontmoetingsmiddag. Tijdens deze activiteit worden, onder het genot van een kopje koffie, vaak spelletjes gespeeld.

 

OBA Ouderen in de Wijk

De OBA organiseert wekelijks de activiteit Ouderen in de Wijk. VoorUit sluit wekelijks aan om begeleiding en ondersteuning te bieden.

 
 
DE BANNE-ZUID

De leukste wijk van Noord!

Samen een groep van 21 kinderen uit de buurt zijn wij naar de jaap edenbaan ijsbaan geweest. 
Voor veel kindern was het de eerste keer schaatsen!

LEUK OM TE LEZEN

Zomerkunstdag

In samenwerking met kunstenaar Victor Engbers organiseerden wij de  Zomerkunstdag. Tijdens deze activiteit, die plaatsvond tijdens de lockdown, maakten wij kunst van de flat terwijl coronapakketjes werden uitgedeeld.

 

 
 
LOCATIES

Hier zijn onze activiteiten

OBA Banne
Bezaanjachtplein 249

1034 CR

Amsterdam

Klipperkamer 81

1034 XJ

Amsterdam

Stuur ons een berichtje!

Wil jij zelf ook iets organiseren voor De Banne Zuid? Neem dan contact op met Marisja.

We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Telefoon:

06 21914592