Louwesweg 6, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Banne-Zuid

Dit zijn wij!

Team Banne-Zuid is actief in het complex aan de statenjachtstraat (600-824), bij OBA de Banne en in de Klipperbuurt. Het team bestaat uit Chikondi, Anne, Ellen, Inez en Marisja. Ze houden zich bezig met het organiseren van activiteiten voor jong en oud. Door het organiseren van gezellige en informatieve activiteiten creëren ze ontmoetingen tussen buurtbewoners. Zo dragen zij een steentje bij aan het versterken van de sociale cohesie in de Banne.

KOM JE OOK?

Activiteiten-

rooster

Ook dit jaar hebben wij heel veel leuke en leerzame activiteiten op de planning staan. Al deze activiteiten sluiten natuurlijk aan op de 8 thema’s van VoorUit! Wij ondersteunen de OBA en organiseren ontmoetingsmiddagen.  Twee keer per week is er het nieuwe Project “The Confident Kid”. Verder zijn er sporadische activiteiten zoals Bingo’s, de Zomerkunstdag en tripjes naar Artis. Wil je zelf iets voor de buurt organiseren? Neem contact met ons op en dan kijken we  hoe we onze krachten kunnen bundelen. Houd onze socials in de gaten voor meer info. Dit is het rooster van 4 april tot 5 juni.

Een greep uit onze activiteiten

We doen veel verschillende dingen, kom vooral langs!

Huiswerkbegeleiding

Samen aan school is leuker dan alleen, toch?
Wekelijks geeft het VoorUit team huiswerkbegeleiding aan kinderen van groep 3 tot en met 8. Let op: neem je eigen huiswerk mee!

Ontmoetingsmiddag

Elke week verzamelen bewoners uit het complex aan de Statenjachstraat zich tijdens de ontmoetingsmiddag. Tijdens deze activiteit worden, onder het genot van een kopje koffie, vaak spelletjes gespeeld.

OBA Ouderen in de Wijk

De OBA organiseert wekelijks de activiteit Ouderen in de Wijk. VoorUit sluit wekelijks aan om begeleiding en ondersteuning te bieden.

DE BANNE-ZUID

De leukste wijk van Noord!

Samen met de senioren gingen wij afgelopen zomer naar Artis. Veel senioren waren al lang niet meer in de dierentuin geweest en waren erg blij om weer een keer buiten Noord te komen.

LEUK OM TE LEZEN

Zomerkunst-

dag

In samenwerking met kunstenaar Victor Engbers organiseerde wij de  Zomerkunstdag. Tijdens deze activiteit, die plaatsvond tijdens de lockdown, maakte wij kunst van de flat terwijl coronapakketjes werden uitgedeeld.

LOCATIES

Hier zijn onze activiteiten

OBA Banne Bezaanjachtplein 249

1034 CR Amsterdam Bewonersruimte seniorencomplex Statenjachtstraat 744 1034 GG Amsterdam

Stuur ons een berichtje!

Wil jij zelf ook iets organiseren voor De Banne Zuid? Neem dan contact op met Marisja.

We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Telefoon:

0640566690

Volg ons: