Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Bos en Lommer

VoorUit is met vakantie!

VoorUit is met vakantie, waardoor er tijdelijk geen wijkactiviteiten in de VoorUitwijken zullen plaatsvinden. Vanaf 16 september zullen de wijkactiviteiten weer beginnen. Hou de website in de gaten voor meer info over onze wijkactiviteiten.

Over Bos en Lommer

“VoorUit zit al een paar jaar in Bos en Lommer. Hier proberen we de wijk een stukje gezelliger, schoner en veiliger achter te laten. Wekelijks organiseren wij activiteiten in ons buurthuis aan de Willem Augustinstraat 93, maar ook staan we geregeld op het Robert Scottplein. Als u ook iets wil organiseren en daar bijvoorbeeld hulp bij nodig heeft, dan staat het VoorUitteam Bos en Lommer daarin voor u klaar!”

– Cato Frederiks, Wijkcoördinator

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder ons rooster voor deze periode. Sluit gezellig aan bij een van onze activiteiten! Voor meer informatie over de activiteiten klik hier.

Voor de periode van juli tot augustus hebben wij helaas geen activiteiten. In september zullen wij weer van start gaan in onze wijk Bos en Lommer!M

Mochten er tijdens de vakantie toch vragen zijn kunt u ons altijd bereiken via telefoon of mail!

Onze locaties

Wij organiseren actviteiten op de onderstaande locaties.

Dug-Out (WA)

Willem Augustinstraat 93, Amsterdam

Rinus Michels (RM)

Rinus Michelslaan

Contactgegevens Bos en Lommer

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-45945370

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Ontdekkingsreizigers

Tijdens de ontdekkinsreizigers laten we kinderen kennismaken met verschillende landen en culturen. We proberen altijd in te spelen op de interesses van de kinderen. Daardoor behandelen we landen die ze zelf graag zouden ontdekken. Verder proberen we ze op een actieve manier te betrekken met spelletjes en knutselopdrachtjes. 

Kindermoestuin

Zodra het moestuin seizoen weer op het punt staat te beginnen trekken we de handschoenen aan om samen met de kinderen een eigen moestuin te onderhouden. Doormiddels een quiz of een leuk informatief filmpje laten we zien wat er kan groeien en ook wat de gevaren zijn voor de nieuw gestekte plantjes. Wist je bijvoorbeeld dat een slak alle blaadjes opeet! Verder proberen we samen met de kinderen elke week weer nieuwe plantjes in de tuin te stekken. 

Voetbalclub

Elk jaar is er weer een VoorUit voetbaltoernooi. Vorig jaar hebben we met Bos en Lommer de FairPlay prijs gewonnen. Wij proberen daarom een aantal weken van tevoren te oefenen om ook dit jaar weer met een beker aan de haal te gaan. Waar het voornamelijk om draait bij deze activiteit is het plezier in het voetballen want dat gaat immers altijd boven het winnen.  

Sportclub 

Op het Robert Scottplein is de woensdag hét moment dat vele kinderen na schooltijd komen buitenspelen. Voor de kinderen is er in de voetbalkooi altijd een spannende match gaande onder toezicht van onze wijkpartner West Beweegt. Voor de rest van de kinderen zijn wij er! Hoepels, ballen, hockeysticks, tennisrackets, badminton, stoepkrijt, er komt vanalles voorbij. Vooral het springtouwen wordt erg serieus genomen. Elke week weer een nieuw springtouwrecord!