Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Burendag in Laan van Spartaan

Burendag in Laan van Spartaan

In Laan van Spartaan werd dit jaar door Cordaan groots uitgepakt tijdens burendag. Cordaan is een organisatie die personen ondersteunt, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging of begeleiding nodig hebben.

Het buurtfeest, onder de naam ‘Zorg voor elkaar’ was een groot succes met veel bezoekers uit Laan van Spartaan, afkomstig uit allerlei verschillende hofjes.
Van 14.00 tot 17.00 uur waren allerlei activiteiten te ondernemen aan de Gerrie Knetemannlaan zoals een workshop cupcakes maken of kaarten met het speciale Cordaan kwartetspel.

Met veel plezier hebben Dennis en Darnell uit team Laan van Spartaan meegedaan aan de workshop Artwall. De twee hebben, samen met bewoners van Cordaan, familieleden en vrijwilligers, hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan met als resultaat een prachtig buurtlogo. Daarnaast waren heerlijke hapjes te nuttigen en werden suikerspinnen en poffertjes geserveerd. Gedurende de dag zetten Peter Dons en de Surinaamse muziekband Sweetmasters een goede toon met hun sfeervolle muziek. Aan het einde van de middag vond een spetterend optreden plaats van Yes-R, waarbij met veel enthousiasme werd gedanst en meegezongen.

De dag werd afgesloten met Tombola, een loterijspel waarbij allerlei prijzen werden verloot zoals tegoedbonnen en een flat screen televisie. Cordaan heeft besloten de opbrengst van Tombola aan een goed doel in de buurt te schenken. Daartoe hebben ze VoorUit uitgekozen! Team Laan van Spartaan mag dus binnenkort met veel plezier de opbrengst in ontvangst nemen!