Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

de Banne

Hallo nieuwe buren!

Dag allemaal! Wij zijn Nicole, Melvin en Marisja en wonen sinds januari 2019 in de Banne. Hier zullen wij gezelligheidsactiviteiten organiseren voor ouderen in een seniorenflat. Veel ouderen hebben hier te maken met eenzaamheid en voelen zich onveilig. Door middel van verbindende activiteiten hopen wij meer contact tussen bewoners te leggen om zo de eenzaamheid te verminderen en een fijnere woonomgeving te creëren. Hopelijk zien we u bij een van onze activiteiten!

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder ons rooster voor deze periode. Sluit gezellig aan bij een van onze activiteiten!

Maandag

Wandelclub
15:00-17:00
In de Banne

Woensdag

OBA Vragenuurtje
10:00-11:00
OBA de Banne

Donderdag

Koffie ochtend
09:00-11:00
Ontmoetings ruimte

Vrijdag

Spelletjes middag
15:00-17:00
Ontmoetings ruimte

Onze locaties

Wij organiseren actviteiten op de onderstaande locaties.

OBA Vragenuurtje

Bezaanjachtplein 249
1034 CR Amsterdam
OBA de Banne

Spelletjesmiddag

Statenjachtstraat
Ontmoetingsruimte op de begane grond

Inloopspreekuur

Statenjachtstraat
Kamer wijkbeheer Eigen Haard

Contactgegevens de Banne

Neem contact op met onze wijk

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder vind u meer informatie over onze activiteiten. Mocht u nog vragen hebben mailt u deze dan gerust, of kom gezellig langs bij een van de activiteiten!

Wandelclub

Iedere maandagmiddag maken we een wandeling door de Banne. Soms wandelen we door het park, andere keren over de Buiksloterdijk of langs de molen. Tijdens deze activiteit combineren we lichaamsbeweging met gezelligheid! 

learn more

OBA Vragenuurtje

Tijdens het OBA Vragenuurtje is een VoorUiter aanwezig om vragen te beantwoorden over sociale media en het internet. Mocht u problemen hebben met bijvoorbeeld wifi, email, online internetbankieren of Facebook, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten! 

learn more

Koffieochtend

Op de donderdag ochtend combineren wij het inloopspreekuur van de wijkbeheerder Herman met een gezellige koffieochtend. Terwijl Herman vragen beantwoord van de bewoners, drinken wij een lekker kopje koffie of thee en kletsen we met z’n allen bij. Een zeer goed en gezellig begin van de dag.

learn more

Spelletjesmiddag

Om het weekend in te luiden organiseren wij ieder vrijdagmiddag een ouderwetse spelletjesmiddag in de ontmoetingsruimte. Klaverjassen, rummikub, sjoelen, kaarten of bingo; er komt van alles voorbij. Wij zorgen voor de koffie en de thee. Neemt u vooral uw lievelingsspel mee!

learn more