Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

De Dino's versus KnolPower

De Dino's versus KnolPower

Het was slecht weer afgelopen donderdag, maar bij VoorUit wordt er dan niet getreurd. Wij hadden een spelletjesmiddag georganiseerd in het buurthuis. We hadden van alles op de planning staan. Bingo, galgje, stoelendans en nog veel meer. Natuurlijk waren er ook punten te verdienen met samenwerking en het houden aan de regels.

Aller eerst werden er twee teams gemaakt om tegen elkaar te strijden. Toen kwamen we bij het eerste onderdeel. Het bedenken van een teamnaam. De teams voor deze spelletjes strijd noemden zich De Dino’s en KnolPower. Deze namen hebben zij zelf gekozen en daar moet natuurlijk ook een teamlogo bij! Na het tekenen en kleuren van de teamlogo’s waren ze klaar om te beginnen met het eerste spel.

We begonnen rustig met het spelletje galgje. Na een aantal spelletjes bleken De Dino’s en KnolPower zo aan elkaar gewaagd te zijn. Dat er nog maar 1 manier was om een winnaar te bepalen. Dit was volgens de kinderen een watergevecht! Maar zelfs dit ging gelijk op, dus besloten ze samen te werken als één groot team om de spelletjesmiddag af te sluiten.

Tekst en beeld: Roy van Krimpen