Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Eerste indrukken? Nieuwe VoorUiter Veerle vertelt

Eerste indrukken? Nieuwe VoorUiter Veerle vertelt

Toen ik voor het eerst las over VoorUit was ik meteen verkocht. Wat een ontzettend leuk en interessant project! Ik ben meteen begonnen om dat lekker gênante filmpje van jezelf te maken, wat we voor de sollicitatieronde moesten inleveren. Wat daarna volgde was een aaneenschakeling van leuke en nieuwe ervaringen; de sollicitatie, mijn huisgenoot leren kennen, het verhuizen, de workshopdag en de eerste teamvergadering.

Met de workshopdag werd officieel het begin van het nieuwe VoorUitjaar ingeluid. Wat was dat een volle, informatieve maar bovenal een super gezellige dag. Ik voelde me meteen op mijn gemak tussen alle VoorUiters. We sloten de dag af in stijl bij VLLA om even na te kletsen en je teamleden, maar ook de andere VoorUiters, wat beter te leren kennen. (Ik hoop dat er nog veel meer van dit soort avonden komen!)

Ook al was de workshop-dag het officiële begin, met de eerste teamvergadering werd het voor mij wat concreter. Door bezig te zijn met de eerste ideeën en plannen, kreeg ik onwijs veel zin om te beginnen met alles wat we gaan doen en kijk ik uit nog meer uit naar alles wat er gaat gebeuren. Wonend in een mooie wijk en dat ook nog met je teamgenoten om de hoek, het gaat hoe dan ook een topjaar worden.

Tekst: Veerle Hamerlinck
Foto’s: Thijs Paanakker