Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Solidair met de basisscholen – Week van de Onderwijskwaliteit

Solidair met de basisscholen – Week van de Onderwijskwaliteit

Vanwege het lerarentekort sluiten in de week van 9 t/m 13 december zestien basisscholen in Nieuw-West hun deuren. Om de leerkrachten te steunen openen wij als voormalig basisschoolgebouw onze lokalen deze week voor kinderen uit de buurt. Met de Ru Paré Community gaan we een week lang een alternatief lesprogramma aanbieden van 0900 tot 1500.

Natuurlijk kunnen wij alle hulp hierbij gebruiken. Wil je deze week één of meerdere dagdelen inspringen als ‘docent’ of klassen-assistent, geef je dan zsm op door een mail te sturen naar h.krikke@sw-sl.nl met hoe je wil helpen en op welk tijdstip.

Het lesprogramma hopen we eind deze week te kunnen publiceren.

Dit is uiteraard een noodoplossing. Terwijl wij hiermee de ouders en leerkrachten willen ontlasten zien wij dit lesprogramma ook vooral als een protest richting de politiek. Pak het lerarentekort aan. Zorg voor een herwaardering van het lerarenberoep: minder werkdruk, meer salaris. Het zijn vooral de scholen in armere wijken die nu in de problemen komen waardoor sociale ongelijkheid in de toekomst verder wordt vergroot.

Solidair met leerkrachten en de toekomst van onze kinderen!

Datum

dec 09 - 13 2019
Expired!

Tijd

09:00 - 15:00

More Info

Read More
Read More
Categorieën