Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Financieel Administratief

Financieel Administratief

In verband met uitbreiding zoekt VoorUit per 2020 een medewerker voor financieel administratieve taken.

Wat zijn de werkzaamheden?

Als financieel-administratieve medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve en financiële zaken binnen VoorUit. Je behandelt declaraties en facturen, administreert alle inkomende en uitgaande bedragen en stemt af met de boekhouder. Je beheert de administratie van de woningen die VoorUit in gebruik heeft. Ook werk je mee aan de begroting en financiële rapportages richting bestuur, partners en subsidieverstrekkers. Je bent contactpersoon voor de studenten in het project en werkt samen met de projectmanager. De VoorUit projectomgeving is dynamisch en vraagt schakelvermogen. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt professionele ervaring met het verzorgen van een financiële administratie
  • Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid
  • Je kunt vragen van studenten oppakken en vindt het leuk hen behulpzaam te zijn
  • Je bent flexibel en kunt desgevraagd snel handelen
  • Je hecht waarde aan gezamenlijke gerichtheid op kwaliteit
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met vrijwilligers of studenten
  • Je bent punctueel en zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden

Wat bieden wij?

Als financieel-administratief medewerker bij VoorUit werk je zelfstandig.  Je kunt je werktijden flexibel invullen. Wekelijks verwerk je binnengekomen facturen en declaraties op kantoor. Daarnaast draag je zorg voor administratie op vooraf bepaalde momenten in het seizoen. De uurbelasting komt uit op gemiddeld 24 uur per maand. Wij bieden een salaris van 22,50 euro per uur (incl. vakantiegeld). Je werkt in een enthousiast team op een werkplek middenin Nieuw-West.

Enthousiast geworden?

Stuur uiterlijk 24 november een email met motivatie (mag op video) en je CV naar info@vooruitproject.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week  48-49.

Wil je eerst wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Floor Wijnands via 06-22345959 en kijk op www.vooruitproject.nl.