Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Geuzenveld

Over Geuzenveld

In verband met de zomervakantie liggen de meeste van onze activiteiten stil. Vanaf september zijn we weer in de wijk actief. We wensen je een goede vakantieperiode en hopen je snel weer te zien.

Onze wekelijkse activiteiten

.

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

WOENSDAG


DONDERDAG

VRIJDAG

Onze locaties

Wij organiseren actviteiten op de onderstaande locaties.

VOORUIT BUURTHUIS

Savornin Lohmanstraat 95 , Amsterdam

PLUSPUNT

Albardakade 5-7, Amsterdam

Contactgegevens Geuzenveld

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-18671630

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Kidsclub Geuzenveld

Bij de Kidsclub worden elke week leuke activiteiten georganiseerd. Vaak gaan we lekker buiten spelen of de natuur in. Daarnaast worden er ook in ons buurthuis activiteiten georganiseerd. Elke week wordt er geknutseld of spelletjes gespeeld. Voor de kinderen is de kidsclub de ultieme manier om na school met z’n allen wat leuks te doen. Iedereen is welkom bij de Kidsclub en op die manier worden veel nieuwe vriendschappen gesloten.

Taallessen

Bent u of kent u iemand die ondersteuning nodig heeft met de Nederlandse taal? Dan bent u van harte welkom bij één van onze gratis taallessen, waarbij u de Nederlandse taal zal leren aan de hand van praktische onderwerpen.

Kookclub

Elke vrijdag van 16:00 tot 18:00 koken en eten wij gezamenlijk in het PlusPunt. We leren kinderen van 8 tot 12 jaar op een plezierige en praktische manier over duurzaam en gezond eten. Uiteraard mogen ze het gemaakte gerecht ook zelf opsmullen. 
Bijdrage: €0,50

Kidszone Lambertus Zijlplein

Op alle woensdagmiddagen tussen 29 mei en 10 juli hebben wij een grootse activiteit op het Lambertus Zijlplein. Er zijn springkussens, spelletjes en traktaties. De activiteit is geheel gratis.