Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Gezocht: nieuwe VoorUiters

Gezocht: nieuwe VoorUiters

Zoek je een kamer? Bij VoorUit krijg je een woning als beloning voor minimaal 10 uur maatschappelijke inzet per week in de wijk waar je woont.

Wat doe je bij VoorUit?
Iedere week doe je verschillende activiteiten, variërend van huiswerkbegeleiding, sportieve en creatieve clubs voor kinderen tot (taal)activiteiten voor volwassenen. Je wordt ingepland op basis van je studierooster. Wekelijks kom je bij een gezin in de wijk thuis. Het doel hiervan is om elkaars leefwereld te leren kennen. Daarnaast vergader je regelmatig met je team.

Wonen
Je wordt geplaatst in één van de wijken van VoorUit.  Daar woon je met een teamgenoot in een 3- of 4-kamer appartement. Wij proberen je zo goed mogelijk te matchen met een huisgenoot. Je betaalt geen huur, maar wel servicekosten en gas, water en elektra.

Wie zoeken wij?
Bij VoorUit krijg je veel verantwoordelijkheid. Je kunt omgaan met een volle agenda en wisselende werkzaamheden. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en wil aan de slag met nieuwe inzichten. Je hebt een visie op thema’s als integratie en sociale cohesie. Je houdt van het werken met kinderen. Je bent leergierig en kunt in teamverband werken. Tenslotte studeer je aan de VU of UvA, we kunnen studenten van andere instellingen helaas niet plaatsen.

Wat levert het je op?
VoorUit is een onvergetelijke ervaring. Je maakt kennis met andere culturen en gebruiken. Veel VoorUiters willen niet meer weg uit de wijk waar ze wonen. We steken veel tijd in coaching en begeleiding. Je leert vaardigheden die je tijdens en na je studie van pas komen. Binnen de organisatie kun je doorgroeien. Uiteraard is deelname aan VoorUit een aanwinst op je CV.

Interesse?
Kijk onder Deelnemen waar je sollicitatie aan moet voldoen.