Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Jacob Geelbuurt

 

Over Jacob Geelbuurt

 

Hoi! Wij zijn Mirthe, Roos, Lisa, Zohra en Daan en iedere week organiseren wij verschillende activiteiten in de Jacob Geelbuurt. Benieuwd naar wat wij doen? Check ons rooster hieronder!

Heeft u vragen of kunt u onze hulp gebruiken in de Jacob Geelbuurt? Laat het ons weten via de contactgegevens onderaan de pagina.

Ons rooster

We organiseren wekelijks verschillende activiteiten! Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties.

 

JaComenius

Jacob Geelstraat 38, 1065 VT Amsterdam

Wat doen we nog meer?

Onze impact in de wijk.

Quizavond bij zorgcentrum De Schutse

Om de week organiseren we bij zorgcentrum De Schutse een quizavond. Iedere keer een ander thema, zoals de Oud-Amsterdamse quiz, de muziekquiz of de Hollands eten quiz. We halen herinneringen, zingen mee met de muziek van vroeger en drinken af en toe een advocaatje zoals vroeger!

Bakken voor de Buurt

Met Bakken voor de Buurt zetten we elke week een buurtbewoner in het zonnetje. Bewoners kunnen elkaar nomineren. Dit kan bijvoorbeeld een buurtbewoner zijn die erg actief is in de wijk en we een extra bedankje willen geven. Of dit kan een buurtbewoner zijn die het wat moeilijker heeft en we op deze manier een extra steuntje in de rug willen geven. Voor deze buurt bewoner willen wij dan:
– zelf een taart bakken en deze bezorgen aan de buurtbewoner;
– een taart samen met hun bakken.

Contactgegevens Jacob Geelbuurt

Heb je een vraag, een idee voor de wijk of wil je gewoon iets kwijt? We komen graag met je in contact. 

Neem contact met ons op

Telefoon

06-34210699

Volg ons