Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Kinderen bezoeken ‘Let’s YouTube’

Kinderen bezoeken ‘Let’s YouTube’

Op donderdag 20 oktober was het zover, de grote reis naar Hiversum, naar Beeld en Geluid! Het was een geweldige middag, waarvoor zelfs meer kinderen zich voor op hadden gegeven dan er plaatsen waren! Gelukkig hebben we na wat telefoontjes en spanning alsnog iedereen mee kunnen nemen.

De reis naar Hiversum verliep via de metro en trein. Iets wat voor sommigen al een heel avontuur op zichzelf was omdat zij nog nooit met de trein waren geweest. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij want het avontuur ging door. Eenmaal in Hilversum aangekomen werden wij hartelijk ontvangen in Beeld en Geluid en konden we de wondere wereld van YouTube ervaren. Je kon er niet alleen veel bekijken maar er was ook veel te doen! De kinderen hebben hun eigen vlogs gemaakt die zij konden laten opsturen naar hun e-mail. Ook waren er spelletjes en quizzen om te spelen en meer te weten te komen over de wereld van televisie en radio.

Na deze leuke middag was het weer tijd af te reizen naar Amsterdam waar we bijna een uur later aankwamen. Een lange dag maar het was het zeker waard!

Tekst: Dennis Rood