Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Body Bounz: salto's, handstands en backdrops

Body Bounz: salto's, handstands en backdrops

VoorUit gaat samenwerken met Bounz! Lekker bewegen is goed voor de gezondheid en ontwikkeling. Bij Bounz zijn er zalen vol trampolines waar je naar hartenlust trampoline kan springen. En dat is nog niet zo makkelijk als je denkt. Een beetje springen is leuk, maar het is nog veel toffer als je allemaal gave trucjes kan. De oplossing? Bounz en VoorUit bieden samen een vierweekse cursus ‘Body Bounz’ aan, waarbij kinderen vette trucs oefenen. Geert heeft samen met de kinderen uit de wijk Slotervaart al een bezoekje gebracht aan Bounz.

“Op een zeer zomerse zaterdagmiddag hebben we met een groep van veertien kinderen een bezoek gebracht aan trampolineparadijs Bounz. Een uur lang hebben we ons helemaal kunnen uitleven op maar liefst 33 trampolines. En alle trucs zijn voorbijgekomen; salto’s, handstands, backdrops en nog veel meer vette moves waarvan ik niet eens wist dat ze mogelijk waren.

Gelukkig zorgden de mensen van Bounz voor genoeg water, want wat was het warm daarbinnen! Na een uur trampolinespringen was iedereen helemaal uitgeput. We kunnen terugkijken op een geslaagde afsluiting van de meivakantie!”
Tekst: Geert van der Sluis