Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

De Molenwijk is ready for action

De Molenwijk is ready for action

De weken van matchen, ontmoeten, verhuizen en elkaar leren kennen zijn nu toch echt afgelopen. Het was een spannend proces. Zal het klikken of wordt het niks? Wij, de dames van de Molenwijk, denken dat VoorUit stiekem allerlei extra vragen aan ons heeft gesteld, want de gekste dingen hebben we met elkaar gemeen. Een voorbeeld hiervan: we hebben een half keukenkastje volstaan met thee omdat we alle drie theeleuten zijn. Maar ook met de heren kunnen we het goed vinden, al zijn ze soms een beetje eigenwijs en eten ze écht heel veel tijdens vergaderingen.

Naast al deze gezelligheid hebben we deze eerste weken ook hard gewerkt. Met ons team van twee oude bekenden (Maksim en Lisa) en vier nieuwe superkrachten (Sophie, Maryse, Mart en Coen) hebben we namelijk een fantastisch rooster vastgesteld voor de eerste periode. Een aantal klassiekers zullen terugkeren, zoals de voetbalclub, samen eten met ouderen en de kookclub. Daarnaast heeft een nieuwe club, vuilnispret, het licht gezien en zullen we onszelf gaan voorstellen aan de wijk tijdens huis aan huis gesprekken. Ook voor de rest van het jaar zullen we ons fanatiek inzetten om nieuwe, originele en te gekke activiteiten op te zetten.

Wij hebben er onwijs veel zin in en zijn er helemaal klaar voor om jong en oud in de Molenwijk beter te leren kennen en samen leuke dingen te ondernemen. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een van de activiteiten? Bekijk gerust het rooster op de pagina van de Molenwijk! Wij zijn ready for action, tot snel!

Tekst: Lisa Nanninga