Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Molenwijk

Over Molenwijk

Wij zijn weer volop begonnen met onze activiteiten in de wijk en kijken er naar uit jullie allemaal te zien. Benieuwd naar ons rooster? Kijk dan snel hieronder! 
Heb je vragen over activiteiten of wil je zelf iets organiseren in Molenwijk? Neem contact op via het mailadres onderaan deze pagina.

Activiteitenrooster

Dit rooster loopt van 2 april t/m 31 mei
Benieuwd naar onze activiteiten? Lees dan de onderstaande uitleg om een idee te krijgen, of kom langs!

Onze wekelijkse activiteiten

Kookclub

Hierbij gaan we samen met de kinderen wekelijks heerlijke gerechten voorbereiden. Door de kookkunsten van de kinderen te prikkelen, zorgen we voor een gezond, lekker en uniek receptje. 

Afvalprikken met DOCK

Samen met DOCK Amsterdam noord gaan wij elke woensdagmiddag in de Molenwijk op pad met de kinderen om afval te prikken. De kinderen leren het belang van een schone wijk en verdienen daarbij ook nog eens een zakcentje!

Samen eten

Om de week, op de vrijdagavond, wordt er gekookt voor de mensen in de Molenwijk. We bedenken een lekker recept en deze bereiden we in de Molenwijkkamer.

Kosten zijn 5 euro en reserveren kan door een mail te sturen naar Molenwijk@vooruitproject.nl

Pleinpret

Samen met FunTrax zijn we elke dinsdag en donderdag te vinden op het schoolplein van de Molenwijk. We spelen voetbal, basketbal, hockey, touwtje springen en veel meer. Het is super gezellig en iedereen is heel actief!

Kletstafel

Op vrijdagochtend is het ons doel om de ouderen van de Molenwijk een leuke ochtend te bezorgen. Kom langs voor een lekker kopje koffie of een gezellig praatje in onze nieuwe OBA in de wijk 🙂

Buurtzus

Buurtzus is een van onze nieuwste activiteiten. Dit is een speciale activiteit voor meiden van 10-15 jaar en 16-24 jaar. Bij deze activiteit staan een paar dingen centraal: creatief bezig zijn, zelfontwikkeling, met elkaar lachen en er voor elkaar zijn. Deze activiteit vindt zich plaats in de OBA Molenwijk. 

Hiphop-uurtje

Meester Robin is op donderdagmiddag bij buurtcentrum 369 aanwezig voor een activiteit die draait om muziek. Kids kunnen zelf aangeven of ze graag leren dansen of juist leren rappen. Talenten kunnen worden ontwikkeld of juist worden gevonden!

Buurt in Bovenkruier

Elke maandag middag zijn de dames van de Bovenkruier in het portiek te vinden om gezellig in gesprek te gaan met de bewoners. Kom jij ook binnenkort een kopje thee drinken? 

Voedselbank

Wij helpen wekelijks met het uitdelen van eten voor de voedselbank. Dit is altijd een gezellige middag! Iedereen die klant is van de Helpende Handen is welkom.

Paltrok in de Lobby

Elke donderdag vindt Paltrok in de Lobby plaats! De lobby wordt veranderd in een gezellige kamer. Flat en buurtbewoners kunnen met elkaar of met de meesters in gesprek gaan. 

Huiswerkbegeleiding 

Elke maandag- en woensdagmiddag zijn kinderen welkom bij ons in de OBA om hun huiswerk te maken. Wij staan dan paraat om hun vragen te beantwoorden en te helpen als er iets niet lukt.

Kookclub

Hierbij gaan we samen met de kinderen wekelijks heerlijke gerechten voorbereiden. Door de kookkunsten van de kinderen te prikkelen, zorgen we voor een gezond, lekker en uniek receptje. 

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Molenwijkkamer

Molenaarsweg 5, Amsterdam

Johan Cruijff Veld

Johan Cruijff veld, Molenwijk, Amsterdam

Winkelcentrum Molenwijk

Molenwijk Amsterdam

Gymzaal

Molenwijk 5A, Amsterdam

Contactgegevens van de Molenwijk

Neem contact op met ons

Volg ons: