Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Onze nieuwe toppers!

Onze nieuwe toppers!

Dit jaar zijn wij van start gegaan met zes nieuwe wijk coördinatoren. En wat zijn wij trots op ze! Graag willen wij ze aan jullie voorstellen. Van links naar rechts: Leroy Rode ( Molenwijk), Roy van Krimpen (Geuzenveld), Claire Verhulst (Slotermeer-West), Robbert van den broek (Slotermeer-Oost), Cato Frederiks (Bos en Lommer) en Laura Marteijn (staalmanpleinbuurt). Onder het venster ‘wijkactiviteiten’ staat meer informatie over de coördinatoren.

Naast de nieuwe coördinatoren heeft VoorUit sinds september een nieuwe Projectleider. Fay Hemelrijk zal deze taak op zich nemen en is de vervanger van Jordi Beckman. Naast het beheren van drie wijken (Bos en Lommer, Osdorp de Punt en Osdorp de Wildemanbuurt) zal zij zich richten op de communicatie van VoorUit. Hierbij zal zij zich dan ook voornamelijk bezighouden met de sociale media, flyers en huisstijl.

Namens VoorUit willen we de nieuwe Coördinatoren (oude natuurlijk ook) en Fay heel veel succes wensen en laten we er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Projectleiding VoorUit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *