Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Let op: Dit zijn functie(s) buiten ‘wonen en werken’ bij VoorUit om. Wil je meer informatie over als student werken in de wijken van VoorUit? Ga dan naar het kopje ‘Voor studenten’.

Projectleider

Als onderdeel van de projectleiding ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de VoorUit-wijken en VoorUitprojecten. De projectleiding draagt zorg voor de coaching en begeleiding van de wijkcoördinatoren en de teams. Je monitort het beleid, onderhoudt contact met samenwerkingspartners en stuurt op resultaten.

Geïnteresseerd? Check de vacature!

Vacature

Financieel Administratief Medewerker

Als financieel-administratieve medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve en financiële zaken binnen VoorUit. Je behandelt declaraties en facturen, administreert alle inkomende en uitgaande bedragen en stemt af met de boekhouder.

Geïnteresseerd? Check de vacature!

Vacature

Community Builder in Stek West

Ben jij een maatschappelijk betrokken student of starter, die ervaring wil opdoen door te werken én wonen in een jongerencomplex in Amsterdam West? Meld je aan als Community Builder bij VoorUit!

Vacature

VoorUiter Zaandam, Poelenburg/ Peldersveld.

Dit zal het eerste jaar zijn dat wij buiten Amsterdam zullen opereren. Vind jij het leuk om te wonen en te werken in Zaandam? Lees dan hier de vacature.

Vacature