Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Osdorp de Wildemanbuurt

VoorUit is met vakantie!

VoorUit is met vakantie, waardoor er tijdelijk geen wijkactiviteiten in de VoorUitwijken zullen plaatsvinden. Vanaf 16 september zullen de wijkactiviteiten weer beginnen. Hou de website in de gaten voor meer info over onze wijkactiviteiten.

Over Osdorp de Wildemanbuurt

“Toen ik begon als wijkcoördinator in Osdorp de Wildemanbuurt had ik hier erg veel zin in! Het jaar hiervoor was ik wijkcoördinator in een andere wijk. Een nieuwe wijk opstarten in studiejaar 2018-2019 leek mij een zeer interessante uitdaging! Binnen één jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan activiteiten georganiseerd en ondersteunen wij veel mooie initiatieven in de buurt. Zie ik jou straks ook bij 1 van onze wekelijkse activiteiten?”

– Dennis Rood, Wijkcoördinator

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder ons rooster voor deze periode. Sluit gezellig aan bij een van onze activiteiten! Voor meer informatie over de activiteiten klik hier.

MAANDAG

Hapjesclub 6 jaar en ouder
16.00-17.30
’t Blommetje

DINSDAG

Sportclub
6 jaar en ouder
16.00-17.30
De Lucas

VRIJDAG

Kleuterclub 
Kinderen van 4 tot 6 jaar
16.00-17.30 
De Lucas

Onze locaties 

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Huis van de Wijk ’t Blommetje 

Hoekenes 25

De Lucas 

Notweg 32

Contactgegevens van de Wildemanbuurt

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-48455355

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Hapjesclub

Bij de hapjesclub maken we elke week hapjes met elkaar. De hapjes die we maken verschillen per week. Het doel is het ontwikkelen van kookvaardigheden van de kinderen door samen te werken met elkaar.

Sportclub

Bij de sportclub zal iedere week een sport beoefend worden. Kinderen zullen buiten en soms binnen lekker kunnen bewegen met elkaar. 

Kleuterclub 

De kleuterclub is bedoeld voor kindervan 4 tot 6 jaar. De activiteiten verschillen per week variërend van knutselactiviteiten tot buitenactiviteiten.