Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Projectleider

Projectleider

In verband met uitbreiding en vertrek van een medewerker zoekt VoorUit per januari 2020 een of meerdere Projectleiders.

Wat doe je als projectleider?

Als onderdeel van de projectleiding ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de VoorUit-wijken en VoorUitprojecten. De projectleiding draagt zorg voor de coaching en begeleiding van de wijkcoƶrdinatoren en de teams. Je monitort het beleid, onderhoudt contact met samenwerkingspartners en stuurt op resultaten. 

Naast de betrokkenheid bij de wijken is de projectleiding ook verantwoordelijk voor interne en externe communicatie, de ontwikkeling en uitvoering van Community Service Learning, de werving en selectie van studenten, de organisatie van trainingsbijeenkomsten en workshops en samenwerking met bedrijven. Deze taken worden in overleg onder de projectleiders verdeeld op basis van deskundigheid en mogelijkheden.

Als projectleiding ben je vraagbaak voor de studenten in het project, maar werkt ook met hen samen op specifieke taken. De VoorUit projectomgeving is dynamisch en vraagt voortdurend schakelvermogen en flexibele werktijden.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een teamspeler en hecht waarde aan gezamenlijke gerichtheid op kwaliteit
  • Je krijgt energie van het werken met jonge mensen en je hebt oog voor hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van vrijwilligers of studenten.
  • Je bent innovatief, creatief en hebt organisatorisch talent
  • Je hebt een visie op de rol die VoorUit in de wijk speelt en kunt deze visie vertalen in praktisch handelen van VoorUiters in de wijk
  • Je weet de boodschap en impact van VoorUit in de wijken zichtbaar te maken en stakeholders, partners en vrienden van VoorUit te boeien en binden. 
  • Je bent een uitstekende netwerker en neemt makkelijk het initiatief.
  • Je bent punctueel, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden.
  • Je bent in december beschikbaar voor inwerken en overdracht.

Wat bieden wij?

Als projectleider bij VoorUit krijg je de kans om met een divers takenpakket je leidinggevende capaciteiten te vergroten. Samen bepaal je de koers van VoorUit. Wij bieden een salaris van 20 euro per uur (incl. vakantiegeld) en een maandelijkse onkostenvergoeding. Je werkt in een enthousiast team op een werkplek middenin Nieuw-West. Het aantal werkuren wordt in overleg vastgesteld (16-32 uur per week).

Enthousiast geworden?

Stuur uiterlijk 24 november een email met motivatie (mag op video) en je CV naar info@vooruitproject.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week  48-49.Wil je eerst wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Floor Wijnands via 06-22345959 en kijk op www.vooruitproject.nl