Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Projectleiders gezocht

Projectleiders gezocht

VoorUit zoekt vanaf de zomer een of meerdere projectleiders

Wat doe je als projectleider?

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de VoorUit-wijken. De projectleiding draagt zorg voor de coaching en begeleiding van de wijkcoördinatoren en de wijkteams. Je monitort het beleid, onderhoudt contact met samenwerkingspartners en stuurt op resultaten.

Naast de betrokkenheid bij de wijken is de projectleiding ook verantwoordelijk voor interne en externe communicatie, de ontwikkeling en uitvoering van Community Service Learning, de werving en selectie van studenten, de organisatie van trainingsbijeenkomsten en workshops, samenwerking met bedrijven en de uitvoering van de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld. Deze taken worden in overleg onder de projectleiders verdeeld op basis van deskundigheid en mogelijkheden.

Als projectleiding ben je vraagbaak voor de studenten in het project, maar werkt ook met hen samen op specifieke taken.

De VoorUit projectomgeving is dynamisch en vraagt voortdurend schakelvermogen en flexibele werktijden.

Wie zoeken wij?

  • Je krijgt energie van het werken met jonge mensen en je hebt oog voor hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van vrijwilligers of studenten.
  • Je bent innovatief, creatief en hebt organisatorisch talent
  • Je draagt actief bij aan het team door initiatief te nemen en samen te reflecteren op jouw eigen handelen en dat van je collega’s.
  • Je hebt een visie op de rol die VoorUit in de wijk speelt en kunt deze visie vertalen in praktisch handelen van VoorUiters in de wijk
  • Je weet de boodschap en impact van VoorUit in de wijken zichtbaar te maken en stakeholders, partners en vrienden van VoorUit te boeien en binden.
  • Je bent punctueel en zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden.

Wat bieden wij?

Als projectleider bij VoorUit krijg je de kans om met een divers takenpakket je competenties te vergroten, zoals: plannen en prioriteren, coachen en motiveren, situaties analyseren en op basis daarvan beslissingen nemen, verschillende rollen aannemen t.o.v. bewoners, studenten en partners. Als projectteam bepaal je de koers van VoorUit. Wij bieden een salaris van 20 euro per uur (incl. vakantiegeld) en een maandelijkse onkostenvergoeding. Je werkt in een enthousiast team middenin Nieuw-West. Het aantal werkuren wordt in overleg vastgesteld (16-32 uur per week).

Enthousiast geworden?

Stuur uiterlijk 5 mei een email met motivatie (mag op video) en je CV naar info@vooruitproject.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 20.

Wil je eerst wat meer informatie over de functie? Neem dan voor 26 april contact op met Floor Wijnands via 06-22345959.