Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotermeer-Oost

Over Slotermeer-Oost

Welkom op de pagina van Vooruit Slotermeer-Oost! Wij zijn Verena, Valesca, Renée, Sterre, Caroline, Delano, Anna, Marie & Louiza. We organiseren wekelijks leuke, gezellige en leerzame  activiteiten voor alle bewoners van Slotermeer-Oost!

We zijn weer volop begonnen met onze activiteiten in de wijk en kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien. Benieuwd naar ons rooster? Kijk dan snel hieronder!

Onze wekelijkse activiteiten Periode: 18 September  tot en met  29 Oktober 2023

MAANDAG

16.00-18.00 Kookclub 7 tot 12 jaar
@De Kandelaar

Kidsclub

16:00-17:30 6 tot 12 jaar @Dobbekamer
DINSDAG

10:00-13:00 Hulp bij digitaal Iedereen @Honingraat 

16:00-18:00 Voetbalcub Vanaf 7 jaar @Gebrandypark
WOENSDAG

12:00-14:00 Taalcafé  Volwassenen @De Vlugtschool

14:30-16:00
Meidenclub 6-12 jaar @Dobbekamer

16:00-18:00 Huiswerkclub 8-14  jaar @Dobbekamer

DONDERDAG

09:30-11:00 Koffieochtend Ouderen @Dobbekamer

16.00-17:30 Spelletjesclub
6 tot 12 jaar
@Het Glazen huis (Plein ’40 ’45)

VRIJDAG

Onze wekelijkse activiteiten

Dit zijn activiteiten die buiten de zomer in ons activiteitenrooster staan.

Meidenclub

Elke dinsdagmiddag komt er een groepje gezellige meiden samen in Buurthuis de Dobbekamer. Elke middag begint met een kopje thee en een koekje. De meiden vertellen elkaar over het weekend en daarna gaan ze aan het werk. Er wordt geknutseld, getekend en geplakt. De meiden maken er een gezellige middag van!

Spelletjesclub

Elke donderdagmiddag is er spelletjesclub in het Glazenhuis bij plein 40/45.  Kinderen tussen de 4 en 12 zijn welkom om te komen knutselen, tikkertje te spelen, verstoppetje te doen en nog veel meer!

Koffieochtend

Elke donderdagochtend is er koffieochtend in de Dobbekamer! De koffieochtend is het perfecte moment voor volwassenen uit de buurt om samen te komen en te genieten van een kopje koffie en een koekje en een goed gesprek.

Kookclub

Tijdens de kookclub worden we prins en prinsessen in de keuken! We leren de kinderen hoe we koken en alles over ingrediënten. Alle gerechten zijn gratis en deze smullen we aan het einde van de club heerlijk op, smullen!

Eerste hulp bij digitaal

Heeft u problemen met uw laptop of andere digitale problemen? Meld u hier aan, kies een tijdslot en kom langs in de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) in Slotermeer. Wij helpen u graag verder elke donderdagochtend!

Kidsclub

Onze kidsclub in de Dobbekamer op maandagmiddag biedt kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Buitenspelen, spelletjes, stoelendans; tijdens kidsclub gaan we los!

Taalcafé

Elke woensdagmiddag is er Nederlandse les op de Vlugtschool. De doelgroep is met name volwassenen die graag de Nederlandse taal leren. U kunt Sterre mailen voor meer informatie via sterrevanlier@vooruitproject.nl.

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties.

Dobbekamer

Theodorus Dobbestraat 105, Amsterdam

Buurtslager

Bernard Loderstraat 46, Amsterdam

Glazen Huis

Plein ’40 ’45, Amsterdam

Contactgegevens van Slotermeer-Oost

Neem contact op met ons

Telefoon:
E-mail:
Volg ons op:
Sterre Van Lier: 06-83914635
sterrevanlier@vooruitproject.nl
@Vooruitslotermeeroost