Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotermeer-Oost

Over Slotermeer-Oost

We zijn weer van start! Zien we jullie snel bij één van onze activiteiten? Om altijd op de hoogte te zijn volg ons ook op Instagram en Facebook en mis geen enkele leuke activiteit! 

Onze wekelijkse activiteiten

MAANDAG

16:00 – 17:30   
Meidenclub   
Tante Ali 

DINSDAG

15:00 – 16:30   
Kidsclub   
Dobbekamer

DONDERDAG

16:00 – 17:30   
Voetbalclub   
Dobbekamer

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Meidenclub

Elke maandag middag komt er een groepje gezellige meiden samen in Buurthuis Tante Ali. Elke middag begint met een kopje thee en een koekje. De meiden vertellen elkaar over het weekend en daarna gaan ze aan het werk. Er wordt geknutseld, getekend en geplakt. De meiden maken er een gezellige middag van!

Koffieochtend

De koffieochtend in Buurthuis is het perfecte moment voor volwassenen uit de buurt om samen te komen en te genieten van een kopje koffie en  een koekje. Daarnaast wordt er op woensdag ook een heerlijke lunch verzorgt. De koffieochtend is gratis, de lunch kost 1 euro per keer.

Kidsclub

Onze kidsclub in Tante Ali biedt kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Vaak wordt er geknutseld aan de hand van en thema, zodat kinderen hun eigen progressie kunnen ervaren.

Voetbalclub

Weer of geen weer, de kinderen van de sportclub gaan elke week naar buiten om fanatiek met elkaar te sporten! Onder begeleiding van een echte trainer van SDW proberen de kinderen verschillende sporten uit.

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Dobbekamer

Theodorus Dobbestraat 105, Amsterdam

Tante Ali

Burgemeester Vening Meineszlaan 185, Amsterdam

Contactgegevens van Slotermeer-Oost

Neem contact op met ons

Telefoon:

06-34022773

Volg ons: