Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotermeer-Oost

Over Slotermeer-Oost

“Mijn naam is Manon Oudejans en ik ben de nieuwe wijkcoördinator van VoorUit Slotermeer-Oost! Na twee jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij VoorUit Slotervaart heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe wijk. Ik kijk er naar uit om dit jaar samen met mijn team mooie activiteiten neer te zetten en veel buurtbewoners te bereiken.”
– Manon Oudejans, Wijkcoördinator

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder ons rooster voor deze periode. Sluit gezellig aan bij een van onze activiteiten! Voor meer informatie over de activiteiten klik hier.

MAANDAG

Meidenclub
Meiden 7+
16:00-17:30
Tante Ali

DINSDAG

Koffie Ochtend
Volwassenen
10:00-11:30
de Dobbekamer

DINSDAG

Voetbalclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30
Tante Ali

Dinsdag

Kidsclub
Vanaf 6 jaar
15:00-16:30
de Dobbekamer

WOENSDAG

Koffie + lunch
Volwassenen
11:00-12:30
Tante Ali

DONDERDAG

Voetbalclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30
de Dobbekamer

DONDERDAG

Kookclub
Vanaf 8 jaar
16:00-17:30
De Kandelaar

ZATERDAG

Buurtlunch
Volwassenen
13:00-15:00
de Dobbekamer

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Dobbekamer

Theodorus Dobbestraat 105, Amsterdam

De Kandelaar

Burgemeester Vening Meineszlaan 64 , Amsterdam

Tante Ali

Burgemeester Vening Meineszlaan 185, Amsterdam

Contactgegevens van Slotermeer-Oost

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-53267834

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Meidenclub

Elke maandag middag komt er een groepje gezellige meiden samen in Buurthuis Tante Ali. Elke middag begint met een kopje thee en een koekje. De meiden vertellen elkaar over het weekend en daarna gaan ze aan het werk. Er wordt geknutseld, getekend en geplakt. De meiden maken er een gezellige middag van!

Koffieochtend

De koffieochtend in Buurthuis is het perfecte moment voor volwassenen uit de buurt om samen te komen en te genieten van een kopje koffie en  een koekje. Daarnaast wordt er op woensdag ook een heerlijke lunch verzorgt. De koffieochtend is gratis, de lunch kost 1 euro per keer.

Kidsclub

Onze kidsclub in Tante Ali biedt kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Vaak wordt er geknutseld aan de hand van en thema, zodat kinderen hun eigen progressie kunnen ervaren.

Voetbalclub

Weer of geen weer, de kinderen van de sportclub gaan elke week naar buiten om fanatiek met elkaar te sporten! Onder begeleiding van een echte trainer van SDW proberen de kinderen verschillende sporten uit.

De Kandelaar kookclub

Kinderen houden ervan om met hun ouders mee te kijken in de keuken. Maar wat is er nou leuker dan kijken? Zelf koken natuurlijk! Dit kan bij onze kookclub op donderdag middag samen met hun ouders of verzorgers. Kinderen leren hier gezond koken met twee van onze VoorUiters.  Na het koken genieten de kinderen en hun ouders van een heerlijke maaltijd!

Buurtlunch

Elke zaterdag organiseren wij in de VoorUit wijk Slotermeer-Oost een buurtlunch waar we samen met buurtbewoners, voor buurtbewoners een buurtlunch verzorgen. Samen met de bewoners kletsen we over verschillende onderwerpen en leren we elkaar en de wijk beter kennen.