Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotermeer-Oost

VoorUit is met vakantie!

VoorUit is met vakantie, waardoor er tijdelijk geen wijkactiviteiten in de VoorUitwijken zullen plaatsvinden. Vanaf 16 september zullen de wijkactiviteiten weer beginnen. Hou de website in de gaten voor meer info over onze wijkactiviteiten.

Over Slotermeer-Oost

“Na twee leuke jaren in de Kolenkitbuurt begon ik aan een nieuwe uitdaging: Wijkcoördinator in Slotermeer-Oost. Naast het begeleiden van het team en het coördineren van de buurthuiskamers, zal ik samen met partners en organisaties opzoek gaan naar nieuwe manieren en activiteiten om onze wijk nog meer met elkaar in verbinding te laten staan.d
– Robert van den Broek, Wijkcoördinator

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder ons rooster voor deze periode. Sluit gezellig aan bij een van onze activiteiten! Voor meer informatie over de activiteiten klik hier.

MAANDAG

Buitenspeelclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30
de Dobbekamer

MAANDAG

Meidenclub
Meiden 10+
16:00-17:30
Tante Ali

DINSDAG

Koffie Ochtend
Volwassenen
10:00-12:00
de Dobbekamer

DINSDAG

Knutselclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30

DINSDAG

Kookclub
8 jaar en ouder
16:00-18:00
de Honingraat

WOENSDAG

Koffie ochtend + lunch
Volwassenen
11:00-12:30
Tante Ali

DONDERDAG

Sportclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30
de Dobbekamer

DONDERDAG

De Kandelaar kookclub
Vanaf 6 jaar
16:00-17:30
De Kandelaar

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Dobbekamer

Theodorus Dobbestraat 105, Amsterdam

Honingraat

Slotermeerlaan 103 F, Amsterdam

Tante Ali

Burgemeester Vening Meineszlaan 185, Amsterdam

Contactgegevens van Slotermeer-Oost

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-53267834

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Buitenspeelclub

Tijdens de buitenspeelclub nemen wij de kinderen lekker mee naar buiten om samen te sporten, spelen en genieten van het weer. Wat we gaan doen verschilt per week, maar elke week gaan de kinderen met een glimlach weer weg!

Meidenclub

Elke maandag middag komt er een groepje gezellige meiden samen in Buurtkamerhuis Tante Ali. Elke middag begint met een kopje thee en een koekje. De meiden vertellen elkaar over het weekend en daarna gaan ze aan het werk. Er wordt geknutseld, getekend en geplakt. De meiden maken er een gezellige middag van!

Koffieochtend

De koffieochtend op dinsdag ochtend is en gezellig moment waarop volwassenen uit de buurt de mogelijkheid hebben om met elkaar in contact te komen. Er staan koffie en koekjes klaar en er wordt flink gekletst over wat iedereen heeft meegemaakt.

Knutselclub

Onze knutselclub in Tante Ali biedt kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Vaak wordt er geknutseld aan de hand van en thema, zodat kinderen hun eigen progressie kunnen ervaren.

Kookclub

Kinderen houden ervan om met hun ouders mee te kijken in de keuken. Maar wat is er nou leuker dan kijken? Zelf koken natuurlijk! Dit kan bij onze kookclub op dinsdag avond. Kinderen leren hier gezond koken met twee van onze VoorUiters. 

Koffieochtend

De koffieochtend in Buurtkamerhuis is het perfecte moment voor volwassenen uit de buurt om samen te komen en te genieten van een kopje koffie en een heerlijke lunch. De koffieochtend is gratis, de lunch kost 1 euro per keer.

Sportclub

Weer of geen weer, de kinderen van de sportclub gaan elke week naar buiten om fanatiek met elkaar te sporten! Onder begeleiding van een echte trainer van SDW proberen de kinderen verschillende sporten uit.

De Kandelaar kookclub

De kandelaar kookclub geeft kinderen de ruimte om samen met hun ouders of een ander familielid gezellig hun kooktalenten te ontdekken. Na het koken genieten de kinderen en hun ouders van een heerlijke maaltijd!