Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotervaart

Over Slotervaart

In verband met de zomervakantie liggen de meeste van onze activiteiten stil. Vanaf september zijn we weer in de wijk actief. We wensen je een goede vakantieperiode en hopen je snel weer te zien.

Onze wekelijkse activiteiten

DONDERDAG

VRIJDAG

WEKELIJKS

ELKE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties. 

Buurthuis VoorUit Slotervaart

Jan Evertsenstraat 335, Amsterdam

Ru Paré

Chris Lebeaustraat 4, Amsterdam

Stichting M.O.S.

Johan Jongkindstraat 97, Amsterdam

Contactgegevens van Slotervaart

Neem contact op met onze wijk

Tel.

06-31516557

Socials

Onze wekelijkse activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

BUURTHUIS CLUB

Normaal zien we elkaar in het buurthuis, maar nu kunnen alle kinderen ons aansluiten bij het online buurthuis op elke donderdag tussen 16:00 en 18:00. Wij staan dan klaar met allerlei activiteiten, van knutselen tot kletsen tot sporten tot koken tot aan wat jij leuk vindt! 

TAAL + DIGITAAL

Elke vrijdagmiddag staan wij klaar voor al uw vragen. Dit kan gaan over de Nederlandse taal. Maar het kan ook gaan over uw computer. Als je even wilt kletsen is dat ook super gezellig. Tot gauw! 

Taalles

We hebben in Slotervaart twee taallessen: voor mannen en vrouwen. In de lessen spreken, schrijven en lezen we Nederlands. We maken gebruik van filmpjes en andere media en spreken over actualiteiten. En daarnaast wordt er ook veel gelachen.

Buurtkrant Club

Bij de buurtkrant club gaan we aan de slag met het maken van een echte buurtkrant. We gaan mensen interviewen, en een uitje maken naar Nemo om daar een verslag over te schrijven. Ook maken we puzzels, strips, een moppenpagina, nieuwtjes… alles kan bij de buurtkrant club!

Computerles

U kunt bij onze wekelijkse computerlessen terecht voor al uw vragen over het gebruik van de computer, telefoon en tablet. Van poster maken tot mails versturen en van What’s Appen tot Power Point, u leert het hier.

Engelse les

Do you want to speak English? Wij bieden Engelse lessen aan voor jong en oud. De lessen zijn bedoeld voor beginners, je hoeft dus geen ervaring te hebben met de Engelse taal. Spreken, schrijven en lezen komt allemaal aan bod. Kinderen en volwassenen kunnen goed van elkaar leren, vandaar dat de activiteit voor jong en oud is.