Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Slotervaart

Over Slotervaart

Wij (Eline, Quaid, Niels, Lisa, Jan en Suheny) organiseren activiteiten in Slotervaart voor jong en oud. Dit zijn activiteiten die enorm variën waardoor er voor iedereen van jong tot oud iets leuks is! De activiteiten zijn onder andere kinderclubs, wandelen, afval prikken en taal begeleiding; Bekijk hieronder ons rooster!

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor alle updates over de wijk en onze activiteiten.

Wekelijkse activiteiten

Periode: 1 april t/m 31 mei
Meer info over de activiteiten scroll naar beneden!

Over onze activiteiten

Hieronder worden de activiteiten toegelicht die in ons activiteitenrooster staan.

Koffiefiets

Elke woensdagmiddag zijn Jan en Lisa op een plein in Slotervaart te vinden met gratis koffie voor iedereen die langs loopt! Wil je ze een keer tegenkomen? Houd dan het August Allebeplein in de gaten!

Prikactie

Elke woensdag van 17.30 tot 18.30 doen wij ons best om de buurt weer zo schoon mogelijk te maken. Daarvoor hebben wij zo veel mogelijk handen nodig! Trommel al je vrienden/familie op zodat we in een mooie schone omgeving kunnen leven!

Digitaal inloopuur

Elke woensdag zijn Quaid en Suheny te vinden op het Calvijn College om iedereen die vragen heeft over digitale middelen te helpen. Dit is niet alleen voor de studenten, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft!

Voor sommige activiteiten is het nodig om in te schrijven. Dit doen wij zodat wij de activiteiten zo goed mogelijk kunnen afstemmen op hoeveel mensen komen. Hiervoor gebruiken wij een Whatsapp groep. Wil je hier deel van uitmaken? Stuur dan een appje naar 06 81 23 00 12.

Onze locaties

Wij organiseren activiteiten op de onderstaande locaties.

Buurthuis Ru Pare

Chris Lebeaustraat 4,  Amsterdam

Buurthuis VoorUit Slotervaart
Jan Evertsenstraat 335, Amsterdam

Calvijn College

Pieter Calandlaan 3, 1065 KH Amsterdam

Interviews met buurtbewoners

In Slotervaart zijn er veel mensen die impact maken in de buurt. Wij hebben Elizabeth Manders en Larissa Korporaal geïnterviewd. De vooruiter Floris heeft de interviews gedaan. Klik op de links om de interviews te lezen!

Contactgegevens van Slotervaart

Neem contact op met ons

Telefoon:

0645790267

Volg ons: