Pieter Calandlaan 3, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Stage Administratie

Kom jij ons team versterken?

Let op: Dit zijn functie(s) buiten het wonen en werken bij VoorUit. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij VoorUit? Ga dan naar VoorUit voor studenten of starters.

Stagiair Administratie (m/v/x)

VoorUit in het kort
VoorUit is een project dat is opgericht om bewoners in ontwikkelbuurten te ondersteunen en de verbondenheid in deze wijken te versterken. De studenten en starters die zich hier vrijwillig voor inzetten wonen in de buurten waar ze actief zijn. Zo weten ze precies wat er lokaal speelt en zijn ze onderdeel van de buurt. In totaal zijn er zo’n 80 vrijwilligers verdeeld over tien verschillende buurten in Amsterdam en Zaandam.

Wie zoeken wij?
Jij (m/v/x) studeert Administratief Medewerker, Office and Management Support, Management Assistent of een vergelijkbare studie. De stage die je zoekt is voor minimaal 3 dagen per week om je studie in de praktijk te brengen en het werkveld te ontdekken.

Je bent nauwkeurig, georganiseerd en kunt zelfstandig werken. Het werken in een dynamische organisatie met veel jonge mensen vind je leuk, net als het hebben van diverse taken. Je hebt energie en verantwoordelijkheidsgevoel en het opdoen van interessante werkervaring is voor jou belangrijker dan een hoge stagevergoeding.

We willen graag meer diversiteit in onze organisatie en geven daarom voorkeur aan mensen die op dit moment nog ondervertegenwoordigd.

Wat ga je doen?
Als Stagiair Administratie ondersteun je de projectleiding van VoorUit. Doordat we een klein team hebben kun je van grote waarde zijn en veel leren. Je zult bijvoorbeeld trainingen, sollicitatiebijeenkomsten of kleine evenementen administreren en coördineren. Wekelijks heb je overleg met je stagebegeleider binnen VoorUit en bepalen we samen je programma.

Tijdens deze stage ga je veel leren over de dynamiek van buurten waar VoorUit actief is, werken met vrijwilligers en sociaal werk. Je zult je daarnaast ontwikkelen op organisatorisch vlak en op gebied van samenwerken, communicatie en administratie.

Interesse?
Mail je cv en motivatie naar ikwilbij@vooruitproject.nl. Heb je vragen, neem dan contact op via info@vooruitproject.nl of bel Romijn van Leeuwen via 06 19 78 48 51

Onze voorkeur gaat uit naar stagiairs die minimaal 6 maanden aaneengesloten beschikbaar zijn.