Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Team Laan van Spartaan stelt zich voor

Team Laan van Spartaan stelt zich voor

Wij, Darnell, Cato, Dennis en Jelle, zijn het VoorUit team van Laan van Spartaan. Hierbij willen we ons graag even voorstellen!

Darnell is onze wijkcoördinator en ons meest ervaren teamlid. Ze werkt nu al weer vier jaar hier in Laan van Spartaan. Hierdoor kent ze de buurt door en door en wordt ze bijvoorbeeld door vrouwen in de buurt gevraagd te helpen met het organiseren van een Iftar bijeenkomst, het breken van het vasten tijdens de Ramadan. Ze is een noeste moestuinierder, studeert criminologie en is onze kapitein op het dek.

Hierna volgen onze twee psychologen in spe, Dennis en Cato. Dennis vindt het leuk om met kinderen te werken. Met zijn enthousiasme en vrolijkheid speelt hij het vaak voor elkaar om zowel de kinderen als het team van een vrolijke noot te voorzien. Cato is onze acrobaat, in het weekend geeft ze circus les aan kinderen in Amersfoort. Naast deze trucjes is ze onze chef-moestuin samen met Loes, een vrijwilliger uit de wijk. Jelle is het nieuwste teamlid, hij werkt nu zeven maanden bij VoorUit. Wat hij het leukste vind is het organiseren van sportieve activiteiten met en voor kinderen en het geven van bijles. Hij studeert bestuur- en organisatiewetenschappen.

Vorig jaar hebben we veel activiteiten met kinderen ondernomen zoals Laan van Spartaan Olympische Spelen, circuslessen, de Moestuin Club en natuurlijk de jongens- en meidenclub. Daarnaast hebben we bijles gegeven aan scholieren. Aankomend jaar gaan we ook weer leuke en educatieve activiteiten organiseren in de buurt. We proberen te beantwoorden aan de verwachtingen en de wensen van de buurt, en horen het graag als je nog ideeën hebt voor leuke of leerzame activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens de activiteiten of zelf wat voor de buurt te organiseren? Ook dan horen wij het graag!

Na onze jaaropening, de Openluchtbioscoop met wel 83 bezoekers- ook hierover komt binnenkort een blog- zijn we klaar om een nieuw jaar tegemoet te gaan!

Tot snel,
Groetjes Team-Spartaan

Tekst: Jelle, Darnell, Cato en Dennis
Foto: Thijs Paanakker