Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Uitnodiging VoorUit-lezing op 14 januari

Uitnodiging VoorUit-lezing op 14 januari

Vorig jaar stonden we stil bij het thema: ‘de participatiemaatschappij: wie heeft de regie?’. Aan het begin van 2016 willen we graag een stap verder kijken. Wie zijn eigenlijk die participerende burgers en wat hebben ze nodig om hun werk te doen? Tot hoever reikt het organiserend vermogen van bewoners en waar is nog ondersteuning nodig? Mogen we eisen stellen aan vrijwilligerswerk?

Graag nodigen we je uit voor de VoorUit-lezing op donderdag 14 januari van 15:30-18:00 in de Skydale-zaal van woningcorporatie Rochdale aan het Bos en Lommerplein 303 te Amsterdam. Verschillende sprekers zullen ingaan op het thema: ‘Tot hoever reikt de kracht van actieve burgers?’.

Na de lezing zullen we over deze vragen met elkaar in gesprek gaan. We verwachten een gemengd publiek met (oud-)studenten van VoorUit, medewerkers van woningcorporaties, stadsdelen, universiteiten, lokale wijkpartners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden. Na afloop is er onder het genot van een hapje en drankje de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen.

Het volledige programma zal in de komende weken bekend worden gemaakt. Deelname is gratis. Inschrijven kan alvast via deze link (er zijn maximaal 75 plekken).

We zien uit naar je komst!