Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Vliegende start in Slotermeer-West

Vliegende start in Slotermeer-West

Inmiddels zijn de activiteiten in Slotermeer-West al een maand volop bezig. Wij zijn druk aan het meelopen met andere wijken. Dit is ontzettend leuk en zeer leerzaam, we krijgen een goed beeld hoe het er in andere wijken aan toe gaat. Ook organiseren we in onze eigen wijk sport en spel activiteiten, huiswerkbegeleiding en een koffie inloop.  En we hopen al mee te kunnen doen aan  het grote VoorUit voetbaltoernooi! De buurtkinderen zijn in ieder geval al heel enthousiast.

Ondertussen hebben we ook meegelopen met de al bestaande activiteiten in de Social Garden en de Buurtslager. Het was erg leuk om te zien hoe goed deze activiteiten lopen. We hopen hier een goed voorbeeld aan te kunnen nemen voor onze eigen activiteiten. Het is mooi voor ons om te zien dat er al zoveel in de wijk gedaan wordt en we hopen hier nog meer aan toe te voegen!

Tijdens de activiteiten gaan we in gesprek met de wijk door middel van de babbelbox. Dit is een manier voor buurtbewoners om hun suggesties voor activiteiten en verbetering van de wijk te laten horen. We hebben al veel goede ideeën gekregen, wat heeft geleid tot het opzetten van twee clubs. De voetbalclub en de Kidsclub. Sinds kort gaan we ook langs de deuren om nog meer contact met de wijk te krijgen en hiermee de buurtbewoners te leren kennen.

Al met al zijn we erg tevreden met onze bevindingen in de wijk. We hebben veel zin om nu echt met onze eigen activiteiten te beginnen en we hopen nog veel bewoners te spreken. Blijf op de hoogte van wat we doen op http://vooruitproject.nl/slotermeer-west

Tekst: Thomas Garritsen en Ingeborg Zegers