Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

De VoorUit-familie van de Molenwijk

De VoorUit-familie van de Molenwijk

Het is alweer bijna kerst, de tentamens en deadlines zijn voorbij dus voor de meiden van de Molenwijk is de kerstvakantie al begonnen. Maar ook de kinderen in de wijk zijn druk bezig met het kerstdiner op school en straks de vakantie. Omdat we nu bijna halverwege dit VoorUit jaar zijn zal ik even een terugblik geven van de afgelopen 4 maanden!

Ik ben erg blij met ons VoorUit-team. We hebben elkaar nu goed leren kennen en werken prettig samen. Om de week hebben we een vergadering. Maar voordat het serieuze werk begint, eten we eerst nog even samen. We vormen samen al bijna een VoorUit-familie. Ook de activiteiten zijn nu volledig opgezet en lopen allemaal goed. De kookclub is een echte hit, maar ook de voetbalclub en de kidsclub worden steeds meer bezocht. De timmerclub is net nieuw, maar nu al niet meer weg te denken. Daarnaast koken we elke vrijdagavond met plezier voor de senioren van het samen eten. Zelf loop ik nu anders door de wijk dan in september, ik ken al zoveel mensen en kinderen in de wijk! Al is het soms hard werken, zou ik het niet meer anders willen.

Dat het goed loopt met VoorUit in de Molenwijk staat dus vast, maar er zijn ook wat veranderingen op komst. Zo gaat juf Sophie verhuizen na de kerstvakantie en dat betekent dat er een nieuwe juf zal komen. Wij zullen Sophie erg missen, maar zijn blij dat ze de afgelopen perioden juf bij VoorUit was. De nieuwe juffrouw heet Femke en jullie zullen haar na de kerstvakantie ontmoeten bij de kookclub en de timmerclub. Daarnaast hebben we er wat extra handen bij gekregen: David komt ons om de week helpen bij de kookclub! Wij zijn heel erg blij met zijn inzet en de kinderen kunnen al niet meer zonder meester David.

Ik heb nu al heel veel zin om in januari weer hard aan de slag te gaan met dit leuke team. Maar eerst vakantie voor iedereen, zodat we volgende periode weer fris aan het werk kunnen. En dan gaan we weer met volle kracht VoorUit!