Louwesweg 6G, Amsterdam
info@vooruitproject.nl

Zuivel voor ieder kind!

Zuivel voor ieder kind!

Wekelijks verstrekt de Voedselbank Amsterdam aan 1700 gezinnen basis voedselpakketten.  Deze gezinnen tellen samen 1750 kinderen onder de 18 jaar. Binnen de wijken waar VoorUit werkzaam is wonen ook veel van deze kinderen. Natuurlijk is het ook voor hen belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Alhoewel de voedselbank goed zijn best doet om dit te realiseren, ontbreekt zuivel in het pakket. Juist zuivel is erg belangrijk voor kinderen in de groei.

Al sinds 1992 zet Rotarkids zich in voor kwetsbare kinderen in en rond Amsterdam. Daarbij willen ze zoveel mogelijk kinderen en jongeren een steuntje in de rug bieden. Samen met de Voedselbank willen zij kinderen de kans bieden om gezond op te kunnen groeien door 1 liter per kind per week te doneren aan de Voedselbank.

VoorUit  maakt zich ook hard voor kinderen in de wijk en vindt dit een mooi initiatief. Het doel van Rotarkids is om alle 1750 kinderen een jaar lang zuivel aan te bieden.  Help mee! Voor €0,50 help je één kind een week lang aan zuivel. Koop een kaart voor €12,50 en geef een kind een half jaar zuivel. Kijk voor meer informatie op de website www.rotarkids.nl